Succesul dumneavoastra este telul nostru !!!

Despre noi

 

Omul trebuie admirat atunci cand se recladeste.....

 

NU JUDECAT !

 

 

Credem cu desavarsire in educatie ! 
 
"educare-online.ro"  a aparut din dorinta si din credinta ca doar un om educat va putea progresa si va putea avea succes. 
 
Ne-am dorit ce e mai bun si am reusit ! 
 
Cu acest curs, ne-am propus sa o luam de la zero, sa ne educam impreuna si la sfarsit sa putem spune ca dezvoltarea personala o poate realiza doar un om educat, ca doar educatia sta la baza reusitei !
 
Acest curs este creat de cei mai renumiti psihologi in colaborare cu cei mai de succes leaderi ai lumii bazat pe experientele lor si nu se adreseaza decat celor care isi doresc o schimbare ! Consideram ca un om NU  se poate schimba peste noapte (ci poate pentru o noapte) insa credem ca se poate controla si poate invata cum sa faca alegeri corecte si poate invata cum sa ia decizii cat mai bune in momente critice doar daca isi doreste acest lucru si este destul de capabil sa inteleaga ca viata lui nu este asa cum a visat candva. 
 
Nu iti promitem nimic ! De tine depinde totul ! Noi iti oferim, tu esti cel care decide in continuare cum sa traiasca si cum sa gandeasca .
 
Vrem sa iti atragem atentia asupra unui singur lucru. Invatamintele si metodele reproduse in acest curs se bazeaza pe un inalt standard moral,etic si profesional. Autorii, editorii, precum si colaboratorii acestora, nu isi asuma in niciun fel raspunderea pentru daune rezultate din folosirea eronata sau chiar abuziva a metodelor si tehnicilor expuse in acest curs.
 
 

Testimoniale

Marian AntonPsihologNu cred ca poate fi numit "curs" ! E chiar educatie . Multe din subiectele cursului le folosesc in sedintele de terapie cu pacientii mei. Asta nu e curs, e ceva mai mult decat un simplu curs. Chiar sunt invidios ca la acest pret orice om poate avea acces la aceste informatii . ...

Adriana BirisManagerCand am cumparat acest curs, pur si simplu am crezut ca arunc banii pe fereastra... Insa s-a dovedit a fi cea mai buna investitie personala din ultimii 5 ani. Nu-l recomand pentru ca sunt sigura ca cine il urmeaza va fi un concurent pe cinste. Glumesc ! Deja il promovez in cadrul firmei mele printre ...

Adrian MarchidanInginer dezvoltare softwareAm cumparat si am participat la nenumarate cursuri. Insa nu credeam ca poate exista un curs atat de complet ! E ceva extraordinar. Chiar daca sunt abia la jumatate, tot nu imi vine sa cred cat poate sa fie de realist . Sunt lucruri atat de simple spuse intr-o maniera pe care nu credeam ca poate cine ...

   Vezi toate